Η εγκατάσταση ενός συστήματος οικιακού αυτοματισμού DOBISS προσφέρει πολλές επιλογές διαμόρφωσης ,κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη με την καλύτερη δυνατή χρήση όλων των διαθέσιμων επιλογών.

4
Καλαισθησία διακοπτών

Χάρη στην DOBISS μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε όλες τις μάρκες και ολα τα  μοντέλα των διακοπτών που διατίθενται στην αγορά. Με τον τρόπο αυτό, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια  προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, το στυλ σας και τις προσωπικές σας ανάγκες!

3
SMARTPHONE ΚΑΙ TABLET

Κάντε το tablet ή το smartphone τηλεχειριστήριο για το σύστημα του οικιακού σας  αυτοματισμού!

Με την τεχνολογία  DOBISS, ρυθμίστε όλες τις συσκευές όταν κάθεστε άνετα μπροστά από την τηλεόραση ή  ακόμα και  κάτω από τα σκεπάσματα τις πρωινές ώρες ή και  μέσα στην ημέρα στο διάλειμμα για καφέ στη δουλειά.

2
Πλήκτρα αφής 

Ακόμη και η νταντά ή οικονόμος μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει το σύστημα DOBISS  το οποίο είναι εξαιρετικά φιλικό, χάρη σε ένα έξυπνο διακόπτη με πλήκτρα αφής. Η οθόνη του έχει 12 πλήκτρα, το καθένα με ένα εξατομικευμένο κείμενο και δύο λειτουργίες. Με αυτόν τον τρόπο ή  κεντρική διαμόρφωση, είναι απλό στη χρήση για όλους μας.

1
Ανιχνευτές και αισθητήρες

Με τους ανιχνευτές κίνησης DOBISS δεν χρειάζεται να κάνεται απολύτως τίποτα,τα φώτα θα ενεργοποιηθούν με την παρουσία σας.Με έναν αισθητήρα φωτός, οι περσίδες μειώνεται αυτόματα κατά το σούρουπο. Και σε  συνδυασμό με ένα μετεωρολογικό σταθμό, οι τέντες σας προστατεύονται στην περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων ή τον άνεμο.

5

Οθόνες αφής

Ελέγξετε γρήγορα και απλά το σπίτι σας με μία οθόνη πληροφοριών DOBISS .Χάρη στην απλή απεικόνιση παρέχει άμεσα πληροφορίες για την κατάσταση του φωτισμού, θέρμανσης, κάμερες, και την κατανάλωση ενέργειας. Μπορείτε, επίσης, να δούμε αν οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ανοικτά ή κλειστά.